Αρχική σελίδα arrow eBlogs

Όπερ και εγένετο

Όπερ και εγένετο

Το εγχείρημα αυτό, της υλοποίησης της σχολικής εφημερίδος πρόκειται για μία σχετικά μακροχρόνια προσπάθεια. Το έναυσμα δόθηκε πέρσι και φέτος έχουμε επιτέλους την χαρά να παραδίδουμε στη σχολική μας κοινότητα το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής.

Το έργο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου μας και δεν θα εκπονείτο ποτέ χωρίς την συμβολή και την υποστήριξη της Προέδρου μας, κύριας Κανέλλου Ολυμπίας. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθυνση και δη τον διευθυντή μας κύριο Ευάγγελο Κοντογιάννη. Παρά τις αντίξοες συνθήκες συγγραφής της παρούσης φυλλάδος ευελπιστούμε η Εφημερίδα μας να συμβάλλει το δυνατόν περισσότερο στην ενίσχυση ενός εύρυθμου, Δημοκρατικού σχολείου. Με την ομαδικότητα και την συνεχή προσπάθεια της συντακτικής μας ομάδας καταφέραμε να συλλέξουμε πληθώρα άρθρων τα οποία πρεσβεύουν την δημιουργικότητα και την ελεύθερη σκέψη που κυριαρχούν στο σχολικό μας περιβάλλον. Ευχαριστώ βαθύτατα τον κύριο Νικόλαο Παρνασσά για την αγαστή συνεργασία. Ο κος. Παρνασσάς είναι πράγματι ένας εξαιρετικός σύντροφος. Να ευχαριστήσω με την σειρα μου τον κ. Οδυσσέα Αργυράκη για την αγαστή συνεργασία. Ο κος. Αργυράκης είναι πράγματι ένας εξαιρετικός σύντροφος. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύντροφο και συνοδοιπόρο κύριο Κυραναστάση για την στήριξη του όλη αυτή τη δύσκολη χρονιά. Σας ευχόμαστε εγκαρδίως καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση της παρούσης εφημερίδος.

Υ.Γ. Να εκφράσουμε την αμέριστη αγάπη μας για την φίλη και συνοδοιπόρο Ειρηνάρα Ψυχάρα Μπουσάρα-Μπιζελίνι (by Μοναδική fay)

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ανάρτηση σχολίου

Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις

Κωδικός ασφαλείας: Συλλαβισμός Συλλαβισμός


Νέες δημοσιεύσεις

Πρωτοσέλιδο,τεύχος:1ο
Σχολική Κοινότητα

Όπερ και εγένετο
Σχολική Κοινότητα
Όπερ και...
Σελίδα 2, τεύχος:1ο
Σχολική Κοινότητα

Σελίδα 3, τεύχος:1ο
Σχολική Κοινότητα

ΒΡΑΒΕΙΟ 8ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Αλίμου

Blogs - πρόσφατα σχόλια

Κωμωδία και ταλέντο
23 Νοέ 2013, 21:22
Μικτή χορωδία από 10.000 Γιαπωνέζους
16 Ιούλ 2012, 11:52

Εκπαιδευτικά, Καλλιτεχνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα του Σχολείου μας

Η ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών
Δευτέρα, 13 Μάιος 2024
Η ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών με τη Χορωδία της Γ΄ Γυμνασίου ...
Περισσότερα...
Η Ορχήστρα NOSTOS στην Ιταλία
Τετάρτη, 08 Μάιος 2024
Η Ορχήστρα NOSTOS στην Ιταλία Η Ορχήστρα NOSTOS στην Ιταλία Η Ορχήστρα NOSTOS του Μουσικού Σχολείου Αλίμου ταξίδεψε από...
Περισσότερα...
Jazz Band Μουσικού Σχολείου Αλίμου
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2024
Jazz Band Μουσικού Σχολείου Αλίμου 2ο Jazz Festival Mουσικών Σχολείων Αττικής Jazz Band Μουσικού Σχολείου Αλίμου στο...
Περισσότερα...
Πάνω